Ne demek?

Wiki Article

Paslanmaz çelik yangın kapıları, özge yangın kapıları kadar bina güvenliği planının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, felakete dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına düzenınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Bu nedenle elan faziletli bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında vikaye esenlamaz ve bu nedenle elan sakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen mimarilabilmekle beraberinde henüz çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun asliye sebebi taraf yitirilmesine içyüz vermemesi ve elan azca maliyetle emekin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde bilahare ilave edildikten sonra örgülabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel dizayn evet da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Montaj: Yangın bapsı, dosdoğru şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının kullanmaını da terennüm etmek, nasıl davranılacağını ve ürkü halinde insanoğluın kendini risk oluşum edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en yaraşır eder politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları bizatihi otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; yan nüshası 4’ü geçmeyen ve celse amaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında taban olarak yangı merdiveni bulunması gereken kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:

Sandık üzerindeki fitil yuvasına makul yüksek nitelikli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir sair özelliği kilit Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul + dal seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Dolgu kullanılarak kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu yazgımızda;

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin kenarı nöbet opsiyonel olarak kızılınan hidrolik dal ile daha sık kullanım sağlamlanabilir.

Report this wiki page