Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Yangın uzmanlarına için yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ağırlatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar maden ve kızılçı üzere malzemelerden gestaltlmış çetin bir bapdır.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine gereğince değişiklik göstermektedir. Hediyeı etkileyen gerçek müessir kapının coşkunluke dayanıklılık seviyesidir. Bu hırse dayanıklılık seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme üretimları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın baplarını çıplak izlemek midein kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş kötü  dedektörleriyle kapı kilidini harismanın farklı varyasyonları vardır. Buna benzeri şekilde bapları kilitli zapt etmek muhtevain otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangın kapısı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Olası bir felaketle huzurlaşıldığında gestaltda mevcut insanların hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi muhtevain rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı Yangın kapısı istanbul fiyatı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan bâtıneriye kolay girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani vüruten vakalar sonrasında insanoğlu ürkü olabilir ve Yangın çıkış kapısı istanbul bulundukları vadiı vazgeçme etmek ister. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolaylık kullanıma iye olan baplar sayesinde insanların ürkü durumu azalır ve emin çıkış sağlamlanır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size olgun verecektir.

Yangına dayanıklı bapları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış olmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 ölçünı, EN ve CE standartları temel alınabilir bunun dışında devletçe yayınlanan yönetmeliklere yaraşıklı olmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen Yangın Kapısı Fiyatları yapıdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en tatminkâr paha politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page